Ταυτότητα

Αυτό το site, γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου του 2012. Αναγεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 2015. Ευρύ και προκλητικό διάστημα, για να εκπαιδευτεί και να δράσει ένας Σκορπιός,  με ψυχοσύνθεση και αντοχές Λιονταριού.    

Το ONLYTHEATER.GR αγαπάει πολύ το σύμπαν του θεάτρου και υπήρξε το πρώτο απολύτως εξειδικευμένο σάιτ, με ύλη επικεντρωμένη στο θέατρο και τον κόσμο του. 

Καθημερινή σφαιρική ενημέρωση, για ό,τι συμβαίνει και ό,τι προετοιμάζεται, ενδιαφέρουσα αρθρογραφία δημοσιογράφων, θεατρολόγων και σημαντικών καλλιτεχνών, αντικειμενική και τεκμηριωμένη κριτική, πολλές δωρεάν προσκλήσεις,θεατρικές  εκπομπές, προτάσεις ουσίας, αποκλειστικότητες, (που δεν σταμάτησαν να αναπαράγονται και να δημιουργούν αίσθηση), πολυσυζητημένες συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά και ελκυστικά παρασκήνια και τώρα πλέον,  πλήρης κατάλογος θεάτρων και βιογραφικών θεατρανθρώπων, αναλυτική παρουσίαση παραστάσεων και αξιολόγησή τους από τους αναγνώστες, καυστικές γκρίνιες για τα κακώς κείμενα και ατέλειωτο buzz! 

Σημαντικοί άνθρωποι του θεάτρου, συνεργάζονται και αρθρογραφούν στο ανανεωμένο, εύχρηστο και διαδραστικό ONLYTHEATER.GR, με στόχο, οι φανατικοί αναγνώστες του, να συνεχίσουν να το επιλέγουν για την ενημέρωσή τους και να το εμπιστεύονται. 

Ιστορικοί ''στυλοβάτες'' του site,  η Σταυρούλα Κεντιέ, ο Βασίλης Μπουζιώτης, ο Χρίστος Αλεξάνδρου, o Σοφοκλής Στουραΐτης, ο Χρήστος Κεχαγιάς, η Νατάσσα Χανιώτη κι εγώ. 

Με τον Γιώργο Χριστόπουλο στην παρέα μας, την Αγγελική Καρυστινού, την Μαρίκα Αρβανιτοπούλου, τον Γιώργο Παπανικολάου, την Κορίνα Γεωργίου, την αδέκαστη Εlsa Cougar και κυρίως, εσάς μαζί μας, αισθανόμαστε ακόμη πιο δυνατοί και πανέτοιμοι για νέα συναρπαστικά ταξίδια στο θέατρο.

ΣΕΜΙΝΑ ΔΙΓΕΝΗ